KOMUNIA wariant I
Obiad :
- rosół z makaronem podany w wazach
dania serwowane (jedno do wyboru) :
- cordon blue
- de volaille
- rolada drobiowa faszerowana suszonymi pomidorami
- dla dzieci polędwiczki drobiowe, frytki lub pizza (ser, szynka, pieczarki) średnia na dwie os.
- ziemniaki z koperkiem
- surówka I
- surówka II
Zimna Płyta :
- sałatka jarzynowa,
- sałatka grecka,
- wędlina,
- karczek pieczony
- galantyna z kurczaka
- ryba po grecku
- śledź w oleju
- śledź w śmietanie
- ogórek, pomidor, grzyby
- pieczywo
Danie ciepłe
- pieczeń wieprzowa, kluski śląskie z czerwoną kapustą
- rolada wieprzowa, kluski śląskie z czerwoną kapustą,
- filet z kurczaka zapiekany z serem żółtym i suszonymi pomidorami, dziki ryż, bukiet warzyw grillowanych,
- mix pierogów z barszczem,
- szaszłyki drobiowe, ryż, surówka z pomidorków i rukoli.
Deser
- lody z owocami i bitą śmietaną
Inne:
owoce na paterach, kawa, mleko, herbata, cytryna, cukier, soki w dzbanach, woda źródlana w dzbanach, firmowe napoje gazowane typu pepsi ewentualnie coca cola.
W cenę wliczona jest obsługa gości, dekoracja stołów. Posiłki podajemy o godzinach wcześniej ustalonych z organizatorem.
KOMUNIA wariant II
Obiad :
(zupa albo krem do wyboru)
- rosół z makaronem podany w wazach
- krem warzywny z grzankami podany w wazach
- półmisek mięs: schabowy, kotlet de volaille, cordon blue, schab pieczony ze śliwką, filet z kurczaka zapiekany z serem żółtym i suszonymi pomidorami.
- dla dzieci polędwiczki drobiowe, frytki lub pizza (ser, szynka, pieczarki) średnia na dwie os.
- ziemniaki z koperkiem,
- surówka I
- surówka II
Zimna Płyta :
- sałatka jarzynowa,
- sałatka grecka,
- sałatka ze smażonym kurczakiem i pestkami dyni z sosem winegret
- półmisek: wędlina, karczek pieczony, galantyna z kurczaka
- ryba po grecku , ryba w galarecie
- śledź w oleju, śledź w śmietanie, roladki śledziowe
- mozzarella z pomidorami i bazylią
- roladka z szynki z musem chrzanowym
- mini szaszłyki
- śliwki w boczku
- ogórek, pomidor, grzyby
- pieczywo różne rodzaje
Danie ciepłe:
- pieczeń wieprzowa, kluski śląskie z czerwoną kapustą
- rolada wieprzowa, kluski śląskie z czerwoną kapustą,
- filet z kurczaka zapiekany z serem żółtym i suszonymi pomidorami, dziki ryż, bukiet warzyw grillowanych,
- gulasz wołowy-strogonow,
- polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym, gnocchi szpinakowe, trio sałatkowe z pomidorkami cherry.
- mix pierogów z barszczem,
- szaszłyki drobiowe, ryż, surówka z pomidorków i rukoli.
Deser
- lody z owocami i bitą śmietaną
Inne:
owoce na paterach, kawa, mleko, herbata, cytryna, cukier, soki w dzbanach, woda źródlana w dzbanach, firmowe napoje gazowane typu pepsi ewentualnie coca cola.
W cenę wliczona jest obsługa gości, dekoracja stołów. Posiłki podajemy o godzinach wcześniej ustalonych z organizatorem.