Komunie

KOMUNIA wariant I

Obiad :

  • rosół z makaronem podany w wazach

dania serwowane (jedno do wyboru) :

  • cordon blue
  • de volaille
  • rolada drobiowa faszerowana suszonymi pomidorami
  • dla dzieci polędwiczki drobiowe, frytki lub pizza (ser, szynka, pieczarki) średnia na dwie os.
  • ziemniaki z koperkiem
  • surówka I
  • surówka II

Zimna Płyta :

  • sałatka jarzynowa,
  • sałatka grecka,
  • wędlina,
  • karczek pieczony
  • galantyna z kurczaka
  • ryba po grecku
  • śledź w oleju
  • śledź w śmietanie
  • ogórek, pomidor, grzyby
  • pieczywo

Danie ciepłe

  • pieczeń wieprzowa, kluski śląskie z czerwoną kapustą
  • rolada wieprzowa, kluski śląskie z czerwoną kapustą,
  • filet z kurczaka zapiekany z serem żółtym i suszonymi pomidorami, dziki ryż, bukiet warzyw grillowanych,
  • mix pierogów z barszczem,
  • szaszłyki drobiowe, ryż, surówka z pomidorków i rukoli.

Deser

  • lody z owocami i bitą śmietaną

Inne:

owoce na paterach, kawa, mleko, herbata, cytryna, cukier, soki w dzbanach, woda źródlana w dzbanach, firmowe napoje gazowane typu pepsi ewentualnie coca cola.

W cenę wliczona jest obsługa gości, dekoracja stołów. Posiłki podajemy o godzinach wcześniej ustalonych z organizatorem.

 

KOMUNIA wariant II

Obiad :

(zupa albo krem do wyboru)

  • rosół z makaronem podany w wazach
  • krem warzywny z grzankami podany w wazach

 

  • półmisek mięs: schabowy, kotlet de volaille, cordon blue, schab pieczony ze śliwką,  filet z kurczaka zapiekany z serem żółtym i suszonymi pomidorami.

 

  • dla dzieci polędwiczki drobiowe, frytki lub pizza (ser, szynka, pieczarki) średnia na dwie os.
  • ziemniaki z koperkiem,
  • surówka I
  • surówka II

Zimna Płyta :

  • sałatka jarzynowa,
  • sałatka grecka,
  • sałatka ze smażonym kurczakiem i pestkami dyni z sosem winegret
  • półmisek: wędlina, karczek pieczony, galantyna z kurczaka
  • ryba po grecku , ryba w galarecie
  • śledź w oleju, śledź w śmietanie, roladki śledziowe
  • mozzarella z pomidorami i bazylią
  • roladka z szynki z musem chrzanowym
  • mini szaszłyki
  • śliwki w boczku
  • ogórek, pomidor, grzyby
  • pieczywo różne rodzaje

Danie ciepłe:

  • pieczeń wieprzowa, kluski śląskie z czerwoną kapustą
  • rolada wieprzowa, kluski śląskie z czerwoną kapustą,
  • filet z kurczaka zapiekany z serem żółtym i suszonymi pomidorami, dziki ryż, bukiet warzyw grillowanych,
  • gulasz wołowy-strogonow,
  • polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym, gnocchi szpinakowe, trio sałatkowe z pomidorkami cherry.
  • mix pierogów z barszczem,
  • szaszłyki drobiowe, ryż, surówka z pomidorków i rukoli.

Deser

  • lody z owocami i bitą śmietaną

Inne:

owoce na paterach, kawa, mleko, herbata, cytryna, cukier, soki w dzbanach, woda źródlana w dzbanach, firmowe napoje gazowane typu pepsi ewentualnie coca cola.

W cenę wliczona jest obsługa gości, dekoracja stołów. Posiłki podajemy o godzinach wcześniej ustalonych z organizatorem.