Menu weselne:
Obiad:
Zupa: (do wyboru)
- Rosół z makaronem
- Bulion wołowy z kołdunami
- Krem z borowików z grzankami
- Francuska zupa cebulowa z serem i grzankami
Danie główne : ( jedna z propozycji do wyboru )
- Tradycyjny schab pieczony w sosie pieczeniowym z trawą żubrową
- Karkówka pieczona szpikowana czosnkiem i ziołami w sosie własnym
- Duet mięsny schab pieczony z polędwiczką w sosie własnym
- Schab ze śliwką pieczony w sosie własnym
- Rolada z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i mozarella w sosie serowym
- Szynka wieprzowa pieczona w sosie pieczeniowym
- Polędwiczki pieczone w sosie kurkowym
- Zrazy wołowe królewskie faszerowane pieczarkami ogórkiem i boczkiem
Dodatki do dania głównego: ( jedna z propozycji do wyboru )
- Ziemniaki z masełkiem i koperkiem (sezonowo)
- Ziemniaki puree z masłem i koperkiem
- Babka ziemniaczana
- Kasza gryczana
- Ryż
Surówki: (trzy do wyboru)
- Kapusta biała
- Kapusta czerwona z musztardą i jogurtem
- Kapusta pekińska z pomidorem, ogórkiem i sosem winegret
- Kapusta kiszona
- Marchewka z pomarańczą
- Seler z rodzynkami i śmietaną
- Buraczki ćwikłowe
- Por z jabłkiem i ogórkiem konserwowym
- Buraczki z papryką
- Seler z jabłkiem i rodzynkami
Deser: (jeden do wyboru)
- Puchar lodowy z owocami, bitą śmietaną i miętą
- Puchar lodowy z galaretkami (3 smaki) i bitą śmietaną
- Panacotta
- Mix galaretek z owocami
- Tiramisu
- Lody w musie owocowym
Kolacja I: (jedna do wyboru)
- Roladka z kurczaka pieczona, faszerowana warzywami i serem w sosie koperkowym, ryż, surówka z kapusty pekińskiej
- Sakiewki ze schabu faszerowane szynką, świeżymi warzywami, serem i szynką w sosie pieczeniowym jasnym, kopytka, surówka z czerwonej kapusty
- Rolada z indyka z boczkiem i serem w sosie własnym, ziemniaczki opiekane, surówka wiosenna
- Pierś z kurczaka pieczona w towarzystwie sera i ananasa i niebieskim sosie na słodko curacao, ziemniaczki opiekane, surówka wiosenna
- Gnocci z grillowaną piersią z kurczaka w sosie smietanowo ziołowym, surówka z kapusty pekińskiej
Kolacja II: ( jedna do wyboru)
- Strogonow wołowy
- Zupa Węgierska
- Płonący udziec wieprzowy (krojony przez kucharza, w zestawie z ogórkiem, musztardą i chrzanem)
Kolacja III: (jedna do wyboru)
- Barszcz czerwony z paluszkiem
- Barszcz czerwony z kapuśniakiem
- Żurek staropolski
Zimna płyta
1 pozycja do wyboru:
- Półmisek wędlin (tradycyjny)
- Półmisek wędlin swojskich
- Półmisek mięs pieczonych
2 pozycje do wyboru:
- Śledź po chłopsku
- Śledź po meksykańsku
- Śledź po cygańsku
- Ryba po grecku
- Sakiewki z łososia
- Rolada rybna
- Terrina z łososia
- Pstrąg na galarecie
Sałatki: (3 pozycje do wyboru)
- Jarzynowa tradycyjna
- Pieczarkowa w majonezie
- Grecka
- Staropolska
- Meksykańska (na sałacie lodowej z fasolą, kukurydzą, pieczonym salami i pomidorowym pesto)
- Włoska ricotta (makaron świderki 3 kolory, ser ricotta, bazylia, papryka, szynka, ogórek, rzodkiewka, i sałata lodowa)
- Aleksandria (sałata lodowa, ser camembert, kurczak grillowany, ogórek, pomidor, sos vinaigrette)
- Sałatka capresse (mozarella z serwatki, pomidor z sosem vinegrette lub oliwą)